Descarregar subtítols (versió 720p aquí)
Episodis amb subtítols incrustats (VOSC): Veure / Descarregar

divendres, 8 de maig del 2009

Problemes amb la descàrrega directa

Amics, com molts de vosaltres haureu detectat, en les últimes setmanes ha passat el que feia temps que es veia que passaria i que de moment no passava, i és que Megaupload està eliminant els enllaços dels capítols que oferim tant des d'aquest blog com des de molts d'altres. Eliminen no només els capítols subtitulats en català sinó també les versions originals, cosa que ens perjudica a tots, és evident. La decisió és comprensible, però és evident que alguna cosa hi haurem de fer. D'entrada, l'opció més factible sembla oferir subtítols per una banda i episodis per una altra (això no treu que mirem de trobar altres vies i que intentem oferir els capítols incrustats com fins ara). Els subtítols no ens els poden eliminar, o això sembla, i per tant és una opció que es preveu força segura. 

De cara a la setmana que ve, mirarem d'oferir també l'opció Torrent, ja que, en definitiva, és la primera que surt i la que es descarrega la gent que després penja els vídeos a megaupload. Per tant, Torrent. Us recomanem que us baixeu el BitComet, que és molt estable i no és perjudicial com la majoria de programes Torrent. A més és un molt bon gestor de descàrrega. Per tant, molt recomanable si de cara a la setmana que ve no us voleu quedar sense la gran Season Finale de dues hores.

De moment, us oferim els enllaços de Torrent i Emule per si no heu pogut descarregar-vos l'episodi en versió original. Amb el programa Avi Recomp podreu incrustar els subtítols en català molt fàcilment, gairebé de forma automàtica, i no caldrà que espereu que ho fem nosaltres (si ens deixen). Si no voleu incrustar-los i voleu veure el capítol a l'ordinador, recordeu que només cal que el nom dels subtítols SRT i el nom del vídeo AVI coincideixin (exceptuant l'extensió AVI/SRT, evidentment) i es trobin a la mateixa carpeta. El Windows Media Player o programes com el VLC Media Player us permetran reproduir el capítol subtitulat de forma automàtica.

Torrent:
LOST - 5x15 - Follow the leader (Opció 2)

Emule: