Descarregar subtítols (versió 720p aquí)
Episodis amb subtítols incrustats (VOSC): Veure / Descarregar

divendres, 15 de maig del 2009

PERDUTS - 5x16/17 - L'incident (Descàrrega directa)

Hem afegit la descàrrega directa en 350mb del doble episodi final de temporada titulat "L'incident", amb subtítols incrustats. Si voleu veure l'episodi amb la qualitat de cada setmana, baixeu-vos el de 700mb.

350mb
http://www.megaupload.com/?d=I63ZTMV1

700mb


Tots els problemes han estat resolts, de manera que ja no hi ha cap fragment sense subtítols. Hem aconseguit ser la primera web que us ofereix els subtítols "definitius" incrustats. Estem molt orgullosos del resultat, tant pel que fa a la sincronia com a l'estil i rigor en la traducció, i més tenint en compte que subtitular un final de temporada, amb dues hores i el doble de subtítols, comporta el doble de feina.

Des d'aquí vull agrair la tasca de tota la gent que ha participat en la subtitulació d'aquest episodi: ANNA, ALOMA, LAUREN, MACIÀ, MARTÍ, METE, STRU (jo no m'autofelicitaré, però també hi vaig treballar), i m'agradaria fer una menció especial a l'ALEIX, que no apareix als subtítols però que durant tota la temporada s'ha encarregat d'incrustar i penjar-vos els subtítols perquè en poguéssiu gaudir, a més de respondre als vostres comentaris.

Disculpeu les molèsties pels defectes dels subtítols publicats anteriorment.